Mordmysterier att lösa hemma.

Våra mordmysterier är autentiska med verklighetstroget material så som mystiska fynd på brottsplatsen, vittnesförhör, obduktion, polisutredning, nyhetsartiklar och självklart också ett facit ni kan öppna när ni är klara med er utredning för att se om ni listade ut rätt mördare men också checka av så många indicier och bevis som möjligt. 


Mordmysterierna har en varierande svårighetsgrad och även ganska annorlunda innehåll, så att ni som ska spela ska känna att det finns en variation. Vissa mordmysterier innehåller ljudinspelningar, filmer och även vissa digitala element - medan andra är helt analoga med det material som skickas med i mappen. 

Tips: Hur man löser mordmysterier hemma

För att lösa ett mord behöver ni samarbeta så bra som möjligt genom att gå igenom polisrapporten, förhören, bevismaterialen, bilderna, kartorna och annat som kan finnas bifogat i mordutredningen. Genom att diskutera och vara så noga som möjligt med att gå igenom olika detaljer så kommer ni kunna göra en riktigt bra mordutredning och därmed kunna lösa mordmysteriet.

  • Anteckna under spelets gång, för att hålla koll på viktiga detaljer.
  • Ha ett extra öga öppet för smådetaljer, ofta är det där som viktiga saker "avslöjas".
  • Försök hitta alibi för så många inblandade som möjligt, för att på så sätt bli säkrare på att ni sätter dit rätt mördare.
  • Ladda upp med snacks och dricka, så att ni håller blodsockernivån och humöret uppe. Eller varför inte lite klassiska donuts och några kannor med bryggkaffe, som amerikanska snutar?
  • Ha stämningsfull belysning och bakgrundsmusik för att förhöja stämningen under spelets gång.