Vanliga frågor

Går det att köpa presentkort att ge bort?

Ja!
Gå till vår andra E-butik Kamajispel.se och köp ett digitalt presentkort. Presentkortet gäller sedan i E-butiken Kamajispel.se - där vi säljer samtliga mordgåtor och sällskapsspel. På så sätt kan du ge bort ett presentkort på mordgåtor som sedan kan välja själv vilken eller vilka mordgåtor denne väljer att köpa.  

Går spelen att köpa i fysisk butik?

Ja!
Stockholm: Dragons Lair på Sveavägen 118.
Göteborg: Kamajispel på Södra Allégatan 11.
Linköping: Baronia Escape Room på Platensgatan 16.

Är spelen på svenska? Finns de även på engelska?

Ja. Spelen är utvecklat av svenska spelutvecklare - på svenska. Spelet "Seriemördaren på Highway 56" innehåller vissa kortare inslag på engelska, men primärt är det på svenska.

Får man med facit?

Absolut! När ni är färdiga med er utredning kan ni läsa igenom facit och se om ni listade ut rätt mördare samt hur många andra rätt ni hade.

Kan man spela spelet flera gånger?

När man väl listat ut vem mördaren är så kan man inte spela det spelet igen i och med att man vet svaret. Däremot kan man ge vidare spelet! :)

Varför är det 15 års åldersgräns på spelen?

Målgruppen för mordgåtorna är inte barn under 15 år med tanke på temat (mordgåta) samt att det kan förekomma bilder och beskrivningar i mordgåtorna som kan väcka obehag hos barn under 15 år. Då förpackningarna även kan innehålla vissa smådelar så vill vi för säkerhets skull förmedla en åldersgräns som undviker risker för barn - vilket är också varför det finns en varning om detta på förpackningen i enighet med EU:s riktlinjer om produktsäkerhet. 

Hur får man bäst information om nya spel och rabattkoder?

Genom att registrera sig till vårt nyhetsbrev ser vi till att skicka ut aktuella kampanjer och information om nya mordgåtor. Håll även ett utkik på vår sida med nyheter där vi ser till att skriva lite tips om nya saker vi jobbar med samt ge en liten inblick i vår verksamhet.