Lös en mordgåta på en brottsplats i din stad

Lös en mordgåta på en brottsplats i din stad

Vi som skapar mordgåtorna här på Hidden Reality älskar att hela tiden försöka komma på nya typer av spel och aktiviteter. Därför har vi nu tagit fram ett helt nytt koncept vi kallar för Investigation Room, där du och dina vänner under två timmar får tillgång till ett utredningsrum (med oändligt med kaffe, så klart!) samt en brottsplats. 

Ert uppdrag är att först få en brief av en polis som ger er aktuell status för mordgåtan. Därefter får ni undersöka brottsplatsen med olika verktyg (UV-lampa, vinylhandskar, ficklampa, ziplockpåsar att lägga fynden i) med målet att få en bild över hur det gått till.

Till er hjälp har ni självklart videofiler med inspelade förhör med anhöriga och vittnen, så ni kan skapa er en bättre bild av eventuella motiv och relationer mellan offret och personer i dess omgivning. Sedan behöver ni på den stora korktavlan försöka göra en komplett kartläggning och utifrån det bestämma er för vem ni tror är mördaren. Lite så som våra mordgåtor som sällskapsspel fungerar. mordgåta

Så, om du vill hitta på en kul aktivitet med dina vänner, familj eller arbetskollegor - håll utkik efter när Investigation Room öppnar i din stad. Vi kommer delvis öppna permanenta anläggningar med aktiviteten (som har öppet varje dag i veckan, året runt), men även på mindre orter besöka under en eller två veckor som en "pop up"-aktivitet. Detta för att vi vill att så många som möjligt ska kunna spela denna väldigt speciella version av en mordgåta, men även så att vi kan träffa så många av er härliga kunder som möjligt.

Så, gå in på InvestigationRoom.se och skriv upp din mailadress för att inte missa när vi besöker din stad!