Tips på rolig morsdagpresent

Tips på rolig morsdagpresent

Morsdag är en tid då vi uppskattar de fantastiska mammorna i våra liv. Det kan dock vara en utmaning att hitta den perfekta presenten som uttrycker vår tacksamhet och kärlek men som också känns originellt och varför inte även lite spännande? 

som du, din mamma och resten av familjen kan spela tillsammans på morsdag. Det är ett spännande spel och en rolig aktivitet som kanske inte liknar något du tidigare gett bort. Självklart kan ju presenten kompletteras med en bukett blommor och kanske ett fint kort för att få in det där kärleksfulla också.

Här på Hidden Reality har vi märkt att våra kunder ofta är familjer som beställer hem för att spela tillsammans. Det kan vara allt ifrån sambos till barnfamiljer och familjer med utflyttade barn som kommer hem för en härlig söndagsmiddag och en mordgåta. 

Hur kul som helst ju! 

Om du vill ha tips på vilken av alla spel vi har som hade passat bäst så kan vi först och främst rekommendera "Mannen på åkern" som är pefekt om det är första gången man spelar något av våra mordmysterier. Det har ett snittbetyg hos de som spelat det på 4.7 av 5.0 och svårighetsgraden är enligt våra spelare "Lagom".

Vi kan nästan lova att du kommer bli nöjd om du köper en mordgåta som morsdagpresent, i synnerhet om din mamma är intresserad av True Crime. Hon behöver inte heller vara bra eller intresserad av sällskapsspel i med att dessa mordgåtor bara är att "tuta och köra" utan krångliga och långa spelregler eller så. 

Så där har du det! Tips på en unik, spännande och annorlunda - men framförallt rolig morsdagpresent.