Tips till julklappsspelet för 300 kr

Tips till julklappsspelet för 300 kr

Julen 2023 närmar sig med stormsteg och med den kommer den traditionella klurigheten att finna den perfekta gåvan till julklappsspelet. Hur hittar man något originellt, underhållande och som passar de flesta åldrar, utan att överstiga budgeten på 300 kronor? Utan att slösa mer av din värdefulla tid kommer här direkt ett tips för 295 kr: En mordgåta från oss på Hidden Reality.

Anledning #1: En gåva för de flesta åldrar

Mordgåtor som sällskapsspel passar nästan alla – från tonåringar till seniorer. Det tillåter generationer att samarbeta, spekulera och lösa mordgåtan tillsammans. Varför inte passa på att spendera mellandagarna tillsammans med att försöka lösa mordgåtan?

Anledning #2: Originell julklapp

Mordgåtor är i Sverige ett relativt nytt fenomen i sällskapsspelsform. Det var först 2022 som de började finnas tillgängliga svenska spelutvecklare som gjorde svenska mordgåtor i True Crime-format. 

Anledning #3: En social present som du själv kan vara med och spela

I med att man löser mordgåtor i grupp (ofta 2 - 6 personer), så gör det att ni kan spela mordgåtan direkt samma kväll eller efterföljande kvällar. Därför blir inte julklappen något som försvinner i mängden efteråt, utan som faktiskt förgyller själva julhelgen på ett helt nytt sätt som bara sällskapsspel kan.

Anledning #4: Bra valuta för pengarna

Med en prislapp på 295 kronor får du inte bara ett spel, utan timmar av underhållning. Med tanke på den djupgående handlingen, de välutvecklade karaktärerna och de intrikata ledtrådarna som kommer skapa enormt mycket skratt, klurande och glädje under speltiden som är mellan 1 och 6 timmar lite beroende på hur många som spelar.

Så ta en kik på vårt startsida för att upptäcka de olika spelen som finns att välja på att köpa till julklappsspelet, för max 300 kr.